0
Ialt0.00

Mest om

Katalog

Mest for diabetikere

Her finder du den seneste information fra os. Vi holder dig opdateret med produktnyheder, produkttilbud og nyt på webshoppen.

Få større flexibilitet

Dukada Trio har tre fantastiske funktioner, som gør din daglige indtagelse af insulin meget lettere i en aktiv hverdag. 

 

Læs mere

Injektionsport

Har du nogensinde sprunget en injektion over på grund af smerter eller ubehag? Hvis du kan svare ja, er produktet måske noget for dig.


Læs mere

Mediq Danmark app

Har du en iPhone eller iPad, kan du bestille dine varer via Mediq's bestillingsapp. Download appen og få påmindelse når det er tid til at genbestille.
 

Hent appen i appstore

Sommertilbud

Husk at bruge Traveno rejsestrømper når du rejser med fly, bus eller bil. Så undgår du at få ubehageligt hævede ben og fødder. Forkæl samtidg dine fødder med NeuroPad fodmousse. Fodmoussen fedter ikke, har lav pH-værdi og beskytter mod svampeinfektioner.

Tilbuddet gælder til og med den 30. juni 2017, og husk, at det er fragtfrit, når du køber samtidig med, at du bestiller bevilgede varer.

 

LOG IND og se dine tilbudspriser

 

Mediq Danmark A/S

Som landets førende leverandør af diabetesprodukter, er det vores mål at levere høj kvalitet samt god service og vejledning, så det bliver nemmere for dig at leve med diabetes. Vi ønsker at skabe tryghed ved en hurtig og fejlfri levering af dine bestillinger.

 

Der er tilføjet varer til kurven
Gå til kurv
Til top