0
Ialt0.00

Mest om

Katalog

Mest for dyrlæger

En stor del af det sortiment, vi tilbyder sundhedssektoren, anvendes også på dyreklinikker. Du kan nemt og hurtigt bestille dine varer hos os. Vi har sammensat et stort sortiment over udstyr og forbrugsvarer til dyreklinikker, som vi kan tilbyde til garanteret attraktive priser. Spar allerede i dag op til 50% på udvalgte varer.

 

/public/billeder/Hunddyrl%E6ge.jpg/public/billeder/Hunddyrl%E6ge.jpg

Tilbud på PetFlex Glitter

Tilsæt lidt glimmer til patienten og få 25% rabat på PetFlex selvhæftende, elastisk fikseringsbind til dyr.

 

Login og bestil

Nye autoklaveposer

Mediq har valgt at skifte varemærke til Steriking
autoklaveposer, som er blandt de bedste på
markedet.
 

Læs mere

Nye produkter

Vi har udvidet vores sortiment med flere spændende nye produkter. Se et udvalg af vores nye produkter. 

 

Læs mere
 

 

Hvad kan vi gøre for dig

- Book en tid med Caroline vores erfarne konsulent
 

Caroline er din daglige konsulent. Hun kan introducere dig til Mediq og de mange fordele, der er, ved at handle hos os. Caroline har lang erfaring fra både praksis og rådgivning, så derfor kan hun også rådgive dig i det sortiment, som vi tilbyder dyrlæger. Caroline er autoriseret fagveterinærsygeplejerske med speciale i
adfærd hos hund og kat og har arbejdet i praksis fra 2002 – 2015 på dyreklinikker i hovedstadsområdet - nu rådgiver hun vores kunder her i Mediq. 

 

Bliv ringet op

 

 

Mediq Danmark A/S

Mediq Danmark er den førende leverandør af medicinsk udstyr og forbrugsvarer til sundhedssektoren. Vi holder til i Brøndby, hvor vi også lagerfører over 14.000 forskellige varenumre fra flere hundrede førende leverandører. Vi tilbyder et særligt sortiment målrettet dyrlægebranchen - og har samlet det hele et sted.

 
Der er tilføjet varer til kurven
Gå til kurv
Til top