0
Ialt0.00

Mest om

Katalog

Mest for dyrlæger

En stor del af det sortiment, vi tilbyder sundhedssektoren, anvendes også på dyreklinikker. Du kan nemt og hurtigt bestille dine varer hos os. Vi har sammensat et stort sortiment over udstyr og forbrugsvarer til dyreklinikker, som vi kan tilbyde til garanteret attraktive priser. Spar allerede i dag op til 50% på udvalgte varer.

 

/public/billeder/Hunddyrl%E6ge.jpg/public/billeder/Hunddyrl%E6ge.jpg

Kom godt i gang

Er det første gang du skal bestille på webshoppen? Få gode tips, så du hurtigt og let kan komme i gang med at finde dine varer.

 

Sådan bestiller du på webshoppen

Tilsæt lidt GLIMMER

Tilsæt lidt GLIMMER til kæledyrets udseende med PetFlex GLITTER bandage. PetFlex er et selvhæftende, elastisk fikseringsbind som er let at anlægge. De findes i mange forskellige farver og 3 forskellige størrelser.

Se vores sortiment her

15% på øvrigt sortiment

Ud over de faste lave priser på det sortiment, som vi har sammensat specielt til dyrlægeklinikker, tilbyder vi dig 15 % rabat på de øvrige produkter i Mediq Danmarks sortiment, som tæller over 20.000 varenumre.

 

10 mest populære produkter

 

Hvad kan vi gøre for dig

- Book en tid med Caroline vores erfarne konsulent
 

Caroline er din daglige konsulent. Hun kan introducere dig til Mediq og de mange fordele, der er, ved at handle hos os. Caroline har lang erfaring fra både praksis og rådgivning, så derfor kan hun også rådgive dig i det sortiment, som vi tilbyder dyrlæger. Caroline er autoriseret fagveterinærsygeplejerske med speciale i
adfærd hos hund og kat og har arbejdet i praksis fra 2002 – 2015 på dyreklinikker i hovedstadsområdet - nu rådgiver hun vores kunder her i Mediq. 

 

Bliv ringet op

 

 

Mediq Danmark A/S

Mediq Danmark er den førende leverandør af medicinsk udstyr og forbrugsvarer til sundhedssektoren. Vi holder til i Brøndby, hvor vi også lagerfører over 14.000 forskellige varenumre fra flere hundrede førende leverandører. Vi tilbyder et særligt sortiment målrettet dyrlægebranchen - og har samlet det hele et sted.

 
Der er tilføjet varer til kurven
Gå til kurv
Til top