0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Tandlæger

En stor del af det sortiment, vi tilbyder sundhedssektoren, anvendes også på tandlægeklinikker. Du kan nemt og hurtigt bestille dine varer hos os. Vi har sammensat et sortiment over udstyr og forbrugsvarer til tandlægeklinikker, som vi kan tilbyde til garanteret attraktive priser. Spar allerede i dag op til 50% på udvalgte varer. 

Kom godt i gang

Er det første gang du skal bestille på webshoppen. Få gode tips, så du hurtigt og let kan komme i gang med at finde dine varer.

 

Sådan bestiller du på wehshoppen

Spar penge

For at blive kunde hos Mediq Danmark, skal du blot klikke på "opret bruger" og udfylde formularen. Så vil du modtage en mail med dine login oplysninger.
 

Opret bruger

Spar op til 50% 

Ud over de faste lave priser på 500 tandlægevarer, hvor du sparer op til 50%, tilbyder vi dig 15 % rabat på de øvrige produkter i Mediq Danmarks sortiment, som tæller over 20.000 varenumre.

 

Mediq Danmark A/S

Mediq Danmark er den førende leverandør af medicinsk udstyr og forbrugsvarer til sundhedssektoren. Vi holder til i Brøndby, hvor vi også lagerfører over 14.000 forskellige varenumre fra flere hundrede førende leverandører. Vi tilbyder et særligt sortiment målrettet dentalbranche - og har samlet det hele et sted.

 
Til top