0
Ialt0.00

Mest om

Katalog

Mest for tandlæger

En stor del af det sortiment, vi tilbyder sundhedssektoren, anvendes også på tandlægeklinikker. Du kan nemt og hurtigt bestille dine varer hos os. Vi har sammensat et sortiment over udstyr og forbrugsvarer til tandlægeklinikker, som vi kan tilbyde til garanteret attraktive priser. Spar allerede i dag op til 50% på udvalgte varer. 

Kom godt i gang

Er det første gang du skal bestille på webshoppen. Få gode tips, så du hurtigt og let kan komme i gang med at finde dine varer.

 

Sådan bestiller du på wehshoppen

Nye autoklaveposer

Mediq har valgt at skifte varemærke til Steriking autoklaveposer, som er blandt de bedste på markedet.
 

Læs mere

Spar op til 50% 

Ud over de faste lave priser på 500 tandlægevarer, hvor du sparer op til 50%, tilbyder vi dig 15 % rabat på de øvrige produkter i Mediq Danmarks sortiment, som tæller over 20.000 varenumre.

 

Hvad kan vi gøre for dig

- Book en tid med Totte vores erfarne konsulent
 


Totte er din daglige produkt og salgsspecialist. Hun kan introducere dig til Mediq og de mange fordele, der er, ved at handle hos os. Totte har lang erfaring fra både medicinal og tandlægebranchen og har igennem mange år haft ansvaret i store nationale og internationale firmaer. Hun sætter en ære i, at tilbyde dig den absolut bedste service og vil meget gerne hjælpe og rådgive vores kunder i Mediq Danmark.

 

Bliv ringet op

 

 

Mediq Danmark A/S

Mediq Danmark er den førende leverandør af medicinsk udstyr og forbrugsvarer til sundhedssektoren. Vi holder til i Brøndby, hvor vi også lagerfører over 14.000 forskellige varenumre fra flere hundrede førende leverandører. Vi tilbyder et særligt sortiment målrettet dentalbranche - og har samlet det hele et sted.

 

Har du brug for hjælp?

Skal vi hjælpe dig med at finde et alternativt produkt?

Er du sikker på du vil annullere denne bestilling?

Nej
Der er tilføjet varer til kurven
Gå til kurv
Til top