0
Ialt0.00

Mest om

Katalog

Karriere hos Mediq Danmark

Sundhedssektoren er en spændende branche, og Mediq spiller en væsentlig rolle i markedet, også nationalt hvor Mediq Danmark placerer sig som Danmarks førende handelsvirksomhed inden for medicinsk udstyr.
 

En sådan succes opnås kun i kraft af sublime og dedikerede medarbejdere. Derfor bestræber vi os på at rekruttere, udvikle og fastholde de bedste.
 

Er du intereseret i at arbejde hos Mediq Danmark - Danmarks største leverandør af medicinsk udstyr? Har du lyst til at arbejde i sundhedssektoren, en spændende branche hvor Mediq spiller en afgørende rolle, så er du måske vores nye kollega.

 

 

Lediqe stillinger

Studentermedhjælper til kundeservice


Mediq Danmarks søger en studentermedhjælper til kundeservice ca. 8 timer om ugen fordelt på 1-2 hverdage i ugen - samt supplerende timer ved ferier og travlhed. Du bliver en del af vores kundeserviceafdeling, der servicerer private kunder via mail og telefon.

Læs mere

 

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller til at kontakte HR for at høre mere om Mediq Danmark.

Send os en e-mail med dit CV og en kort beskrivelse af, hvilken stilling du er interesseret i og send den til hr@mediqdanmark.dk

Der er tilføjet varer til kurven
Gå til kurv
Til top