0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Fritvalg- Valg af leverandør af hjælpemidler

Vidste du, at fritvalgsordningen er tilgængelig for alle? Serviceloven giver ret til frit valg af leverandør og/eller produkt, jævnfør Serviceloven § 112, 3. stk.
Hos Mediq Danmark har vi et bredt sortiment af diabetes-, stomi-, og inkontinensprodukter og vi leverer produkter til borgere i hele Danmark.

Hvis du f.eks. ikke kan få dit foretrukne produkt hos din kommunes nuværende leverandør, kan det være at du i stedet finder det hos os.

Det frie valg betyder ligeledes, at du kan fortsætte med at bestille dine produkter hos os, hvis din kommune skifter leverandør.

For at gøre det så let som muligt for dig, hjælper vi dig, hele vejen igennem processen. Du skal blot udfylde en samtykkeerklæring, hvor du giver os lov til at kontakte din kommune med henblik på Indhentning af diverse priser. Derefter vil du blive kontakte af os, så vi sammen kan få bestilt din første levering af produkter.

Har du spørgsmål eller ønsker du at benytte fritvalgsordningen, kan du kontakte Mediq Danmarks kundeservice på telefonnummer 36 37 91 30 eller e-mail: kundeservice@mediqdanmark.dk.  


Samtykkeerklæring

Til top