0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Fritvalg- Valg af leverandør af hjælpemidler

Vidste du, at fritvalgsordningen er tilgængelig for alle? Serviceloven giver ret til frit valg af leverandør og/eller produkt (jævnfør Lov om jævnfør Social Service § 112, stk. 3).

Hos Mediq Danmark har vi et bredt sortiment af diabetes-, stomi-, og inkontinensprodukter og vi leverer produkter til borgere i hele Danmark.

Hvis du f.eks. ikke kan få dit foretrukne produkt hos din kommunes nuværende leverandør, kan det være at du i stedet finder det hos os.

Det frie valg betyder også, at du kan fortsætte med at bestille dine produkter hos os, hvis din kommune skifter leverandør.

Vælger du at benytte din ret til frit leverandørvalg, og dermed handle hos os, skal du allerførst kontakte din kommune. Kommunen skal oplyse dig hvor stort tilskuddet til køb af de ønskede produkter er (eksklusiv moms). Du har som borger krav på at få denne oplysning.

Herefter skal du kontakte os og henvise til frit valg på enten telefonnummer 36 37 91 30 eller mail: kundeservice@mediqdanmark.dk. Vi har åbent mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.00 og fredage fra kl. 8.00-15.00. Vi vil i den forbindelse også give besked om en eventuel egenbetaling.
 

Kontakt

Til top