0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Ernæring

Vi tilstræber at føre det størst mulige udvalg af kliniske ernæringsprodukter fra alle leverandører i Danmark såsom, Fresubin, Nestlé, Nutricia, Covidien og Meda.

Vigtig information:

For at få fri fragt på dit køb, bedes du ved første bestilling kontakte vores kundeservice på tlf. 36 37 91 30 – tryk 3 for ernæring, som vil være dig behjælpelig med at oprette et login til vores webshop. Det er gratis at blive oprettet og der er ingen binding på periode eller køb. Ved at logge ind på webshoppen kan du opnå fri fragt på alle dine køb af ernæringsprodukter.

For at opnå 60 % tilskud fra regionen på dine ernæringsdrikke, skal Mediq Danmark have din grønne ordination i hænde.

Mediq Danmark kan modtage din grønne ordination på følgende tre måder:

Vigtig information om Corona virus og levering af varer

Mediq har en vital rolle i at opretholde levering af nødvendige og livsvigtige produkter til den danske sundhedssektor og til den enkelte borger. Dette gælder også i forhold til den ekstraordinære situation i Danmark, som spredning af Coronas virus har medført.

Vi har længe været i gang med at forberede os på,at sikre vores leverancer af ernæringsprodukter, og vi har i den forbindelse købt ekstra varer ind til vores lager. Vi modtager ligeledes nye varer hver eneste dag, så vi også i den kommende tid kan levere ernæringsprodukter i det omfang vi hidtil har gjort.

Vi vil derfor gerne henstille til at bestille ernæringsprodukter i vanlige mængder, uden at hamstre, så vi fortsat kan sikre at der er ernæringsprodukter nok til alle.

Vores produktspecialister står som vanligt til rådighed de kommende uger, såfremt der er behov for personlig vejledning om ernæring og rådgivning om produkter. Ønsker du kontakt med en produkt specialist/klinisk diætist er du velkommen til at ringe på telefon 22483800.

Vores kundeservice har uændret åbningstider og fuld bemanding de kommende uger. Kundeservice kan kontaktes for bestilling på telefon 36379130 (tast 3 for ernæring).

Vi gør opmærksom på at vi pt. har usædvanligt mange henvendelser, og der vil derfor kunne forekomme længere ventetid på telefonen samt længere leveringstid på forsendelser end normalt.

Markedets bredeste sortiment indenfor klinisk ernæring 

  • Har du en grøn ordination?
  • Ønsker du levering direkte til din dør? 
  • Ønsker du rådgivning fra en klinisk diætist?

Bestil dine produkter hos Mediq Danmark og undgå at stå i kø. Du kan bestille 24/7 på mediqdanmark.dk, og få leveret varerne direkte hjem til dig.

Du kan altid kontakte vores kliniske diætister, som kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål vedrørende klinisk ernæring. 

 

Læs mere om den grønne ordination her


 

Bestil 24/7 

Er det første gang du skal bestille på webshoppen? Få gode tips, så du hurtigt og let kan komme i gang med at finde dine varer.

 

Sådan bestiller du på mediqdanmark.dk

Kom godt i gang

For at få tilskud til dine ernæringsprodukter, skal du sende din grønne ordination til os. Du kan enten sende, maile eller faxe den til os.  
 

Indsend grøn ordination

Bredt sortiment

Vi har markedets bredeste sortiment indenfor klinisk ernæring. 

 

Se alle vores produkter her

 

Til top