0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Diætister og klinisk ernæring

Vi har samlet al vores viden om klinisk ernæring på en ny hjemmeside mediqernaering.dk

Her finder du hjælp til produktvalg, vejledning til håndtering af den grønne ordination/recept, og landets bredeste sortiment af ernæringsprodukter og tilbehør.

Vores landsdækkende ernæringsteam giver gode råd, både til sundhedsfaglige og patienter omkring alle aspekter indenfor klinisk ernæring, og er klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål.

Patient eller sundhedsfaglig? Klik og vælg nedenfor

             

Vidste du, at vi forhandler hele Nutricias sortiment?

Vi forhandler alle Nutricias produkter både ernæringsdrikke, sondeernæring, remedier og specialprodukter. Læs mere om Nutricia her.

Få en smagspakke med ved første bestiling

Netop nu har du muligheden for at få en smagspakke med i gave, første gang du bestiller hos os. Se mere om smagspakken her.

Når dit barn ikke har appetit

Hvad enten dit barn holder af smagen af jordbær, chokolade, vanilje, banan eller blot den helt neutrale smag, så finder du det relevante produkt hos os. Produkterne fra Minimax, Fortini og Frebini, findes i mange forskellige smagsvarianter, alle med det rette næringsindhold.

Dag til dag levering

Spar tid og undgå køen på apoteket og på telefonen. Bestil dit barns ernæringsdrikke her, og få leveret lige til din dør i morgen.

 

Send den grønne ordination nemt og GDPR-sikkert - se hvordan i vores vejledende video.

Med grøn ordination/grøn recept fra sygehus, læge eller kliniske diætist, kan din patient få tilskud til kliniske ernæringsdrikke, sondeernæring og andre ernæringsprodukter.

Læs mere om den grønne ordination på grønordination.dk


 

 


 

Optimal vejledning og rådgivning er afgørende, når det gælder korrekt valg og brug af ernæringsprodukter.

Til top