0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Hos patienter, som får sondeernæring, kan der opstå problemer ved sondeskift, mundhygiejne, sårbehandling osv. Der kan derfor være behov for sygeplejerprodukter til at afhjælpe problemerne.

Læs mere om produkterne til behandling i vores produktkatalog.

 

 • Mundpleje. God mundhygiejne er et vigtigt fokus, når man får sondeernæring. Til dette kan man med fordel anvende sygeplejeartikler som mundplejepinde og fugtgel til at forebygge mundtørhed. Du kan finde vores udvalg af mundplejeprodukter her
   
 • Sårprodukter. Omkring nasalsonder og PEG-sonder kan der opstå rødme og sår. Det kan derfor være nødvendigt at anvende sårprodukter til at behandle dette. Du kan finde vores udvalg af sårprodukter her.
   
 • Hudbeskyttelsesmiddel. For at beskytte huden omkring stoma, kan der med fordel anvendes sårplejeprodukter til bl.a. at forebygge rødme og masceration. Du kan finde vores udvalg af hudbeskyttelsesmidler her.
   
 • Fikseringsplaster og klæbefjerner. Til at fiksere sonder, kan der anvendes forskellige typer af fikseringsplastre. Når plastrene skal fjernes igen, kan der med fordel anvendes klæbefjerner, som skånsomt fjerner klæberesterne. Du kan finde vores udvalg af fikseringsplastre og klæbefjernere her, og hvis du er i tvivl om, hvordan de skal bruges, så kan du se en instruktionsvideo her.
   
 • Sprøjter til ballon tjek, sterilt vand og gel til sondeskift. Ud fra et forsigtighedsprincip, anbefales det at bruge sterilt vand til ballonen i ballonsonden. Derudover kan man med fordel bruge katetergel ved sondeskift, for at sikre et hurtigt og gnidningsfrit skift. Du kan finde sprøjten her.
   
 • Handsker til sondeskift og sondegivning. Handsker til brug ved håndtering af sondeernæring og til sterilt skift af sonder. Vi forhandler både sterile og ikke-sterile handsker. Du kan finde vores udvalg af handsker her.
   
 • Pilleknuser. Medicin, som ikke kan laves om til mikstur, skal knuses og/eller opslæmmes, før det gives i sonden. Det er derfor vigtigt, at medicinen bliver så pulveriseret som muligt, da det ellers kan stoppe sonden til. Derfor anbefales det at bruge pilleknusere. Du kan finde vores udvalg af pilleknusere her.
   
 • Farell valve fjerner overskydende luft fra ventriklen, som kan forekomme, når der gives sondeernæring. På den måde undgår patienten oppustethed og sure opstød. Du kan finde et eksempel på en Farell valve her.


   
Til top