0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Ved sygdom kan det være vanskeligt at få tilstrækkelig ernæring, så det daglige behov dækkes. For at øge energi- og proteinindtaget og få dækket det daglige behov, er det en fordel at supplere med kliniske ernæringsprodukter som ernæringsdrikke – også kaldet energi- og proteindrikke, dessertcremer, supper og is.

Nogle proddukter er fuldgyldige, og indeholder de anbefalede mængder af energi, protein, fedt, kulhydrat, vitaminer og mineraler. Andre produkter er supplerende og kan anvendes som et tilskud til kosten.
Du kan læse meget mere om produkterne i vores produktguide, eller få et overblik over samtlige produkter i vores drikkeoversigt. 

Med en grøn ordination, også kaldet grøn recept fra sygehus, læge eller klinisk diætist, kan du få tilskud til ernæringsdrikke og andre tilskudsberettigede ernæringsprodukter. Læs mere om grøn ordination her

 

 • Ernæringsdrikke, fuldgyldige 150 Kcal/100 ml. Energi- og proteinrige ernæringsdrikke velegnet både som supplerende og fuldgyldig ernæring. Findes i mange forskellige smagsvarianter samt med og uden tilsat fibre. Leveres i flasker på 100 ml. Du kan finde vores udvalg af fuldgyldige ernæringsdrikke her.
   
 • Ernæringsdrikke, fuldgyldige 200 Kcal/100 ml. Fuldgyldige ernæringsdrikke med ekstra højt indhold af energi og protein. Findes i mange forskellige smagsvarianter samt med og uden tilsat fibre. Du kan finde vores udvalg af fuldgyldige ernæringsdrikke her
   
 • Ernæringsdrikke med lille volumen. Kompakte ernæringsdrikke med høj energitæthed i en lille volumen. Fås både med og uden fibre, samt i en proteinrig variant. Leveres i flasker på 125 ml. Du kan finde vores udvalg af ernæringsdrikke med lille volumen her.
   
 • Proteinrige ernæringsdrikke. Specielt velegnet ved højt proteinbehov. På grund af det høje proteinindhold er ikke alle varianter fuldgyldige. Velegnet som supplement til kosten eller i kombination med fuldgyldige ernæringsdrikke. Du kan finde vores udvalg af proteinrige ernæringsdrikke her
   
 • Saftbaserede ernæringsdrikke anvendes som supplement til kosten og/eller som variation til de fuldgyldige ernæringsdrikke. Drikkene er ikke fuldgyldige. Indeholder ikke fedt. OBS: indeholder valleprotein fra mælk. Du kan finde vores udvalg af saftbaserede ernæringsdrikke her.
   
 • Ernæringsdrikke med anden konsistens. Protein- og energirig ernæringsdrik med fortykket konsistens. Fås i to forskellige tykkelser. Du kan finde vores udvalg af ernæringsdrikke med anden konsistens her.
   
 • Dessertcremer er velegnet til borgere med højt energi- og proteinbehov som variation til ernæringsdrikke eller til patienter, som har behov for en cremet konsistens. Fås i forskellige smagsvarianter. Du kan finde vores udvalg af dessertcremer her.
   
 • Energitæt is med forøget indhold af protein. Velegnet som tilskud til den almindelige kost. Du kan finde vores udvalg af energitæt is her.
   
 • Supper. Fuldgyldige energi- og proteinrige supper som fås i tre forskellige smagsvarianter. Velegnet til borgere, som ønsker et alternativ til de sødere ernæringsprodukter. Du kan finde et eksempel på en af vores supper her
Til top