0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Service hos Mediq 

Hos Mediq har vi et landsdækkende ernæringsteam bestående af erfarne produktspecialister, som alle er uddannede kliniske diætister. Ernæringsteamet tilbyder vejledning i forbindelse med udskrivelse fra hospitalet til opholdsstedet over både mail, telefon eller på patientens adresse. Vores ernæringsteam samarbejder med hjemmepleje, praktiserende læge, sygehus og kommunediætist for at sikre en tryghed for patienten. 

Fordele ved at handle hos os:

Faglig sparring og undervisning
Vores diætister tilbyder undervisning i opsætning af pumper, pleje og hygiejne af sonder, sondeplader og kostvejledning til den småtspisende borger.
Læs mere her

Danmarks største udvalg af kliniske ernæringsprodukter
Hos Mediq har vi et stort sortiment, og derfor hjælper vi dig med at tilrettelægge en individuel ernæringsplan til patienten baseret på smagspræferencer og sygehistorik. 

Sådan uploader du din grønne ordination
Du kan enten sende den grønne ordination her via vores GDPR-sikre portal – så leverer vi bestillingen lige til døren. Du har også mulighed for at sende den gennem vores app, som kan hentes i Google Play eller App Store

Fornyelse af den grønne ordination
Vi informerer patienten/værge via telefon, mail eller brev, når den grønne ordination nærmer sig udløbsdato. Dette vil også fremgå på patientens faktura. 

Nemt overblik på "Mit Mediq"
På vores Mediq webshop under "Mit Mediq", kan du få et hurtigt overblik over de seneste ordrer og kommende leveringer. 

Hold dig opdateret
Tilmeld dig vores nyhedsbrev via diaetist@mediq.com og modtag løbende information om vores services, undervisning, nye produkter m.m.

Brochurearkiv
Hvis du vil læse mere om vores ydelser, services, ernæringsvejledninger og ernæringsprodukter, kan du se og downloade dem i vores brochurearkiv

Til top