0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Kunde hos Mediq

Hos Mediq har vi et erfarent ernæringsteam bestående af produktspecialister, som alle er uddannede kliniske diætister, og dem kan du få vejledning af.

Vores team fungerer som bindeled mellem dig og sygehus, praktiserende læge, kommunediætist og hjemmepleje, og tilbyder dig rådgivning i forbindelse med udskrivelse fra hospitalet. På denne måde sikrer vi dig så meget tryghed som muligt.

Fordele ved at handle hos Mediq:

Landets største udvalg af kliniske ernæringsprodukter
Da vi har landets bredeste sortiment, kan vi skræddersy en ernæringsplan til enhver patient med sygehistorik og smagspræferencer taget i betragtning.

Levering lige til døren
Du slipper for selv at hente dine produkter på apoteket, da vi tilbyder dig dag til dag levering direkte til døren.

Fragtfri levering
Gratis levering. Det er også muligt at få sendt varerne automatisk til en adresse med aftalte intervaller ved længerevarende levering.

Weekend- og helligdagsåbent for akutte henvendelser
Vores akuttelefon 2248 3800 har åbent fra kl. 9-12 weekend og helligdage, hvor du kan få hjælp af en klinisk diætist/produktspecialist. 

Gebyrfri returnering af pumpe
Kontakt kundeservice på tlf. 3637 9130 (tryk 3 for ernæring). 

Nem og sikker upload af grøn ordination
Via vores app kan du sende din grønne ordination til os, og få leveret direkte til døren. Du kan uploade din grønne ordination her, og du kan finde vores app ’Grøn ordination’ i App Store eller Google Play.

Nemt overblik på ’’Mit Mediq’’
Under ’’Mit Mediq’’ kan du se dine seneste ordrer og kommende leveringer på din personlige side.

Fornyelse af den grønne ordination
Når den grønne ordination er ved at udløbe, vil vi informere dig via telefon, mail eller brev. Udløbsdatoen vil også stå på din faktura.

Brochurearkiv
I vores brochurearkiv her har du mulighed for at se og downloade brochure og kataloger om vores services, ydelser, ernæringsvejledninger og ernæringsprodukter.

Til top