Produkt til håndtering af Pompes sygdom (glycogen storage disease (GSD))
- Smagsneutral
- Kan bruges fra 2 år+
- Tilskud i pulverform som kan tilsættes væske og mad, afhængig af vejledning fra læge/klinisk diætist
Ikke egnet som eneste ernæringskilde, men bruges som supplement til diætbehandlingen.
Dosering er individuel og bestemmes af læge eller klinisk diætist, afhænger af patientens alder, vægt og helbredstilstand.
Vejledning i brug
Glycosade neutral som drik
- Hæld den anbefalede mængde Glycosade neutral op i en shaker
- Tilsæt kold væske efter eget valg. Et brev (á 60 g) Glycosade er normalt passende til 100 ml koldt vand, mælk eller andre tilladte væsker
- Sæt låget på shakeren og ryst grundigt
- Glycosade neutral er nu klar til brug. Det anbefales at nyde drikken umiddelbart efter tilberedning
Glycosade neutral tilsat mad
- Tilsæt den anbefalede mængde Glycosade neutral til 150-200 ml yoghurt, budding el.lign.
- Rør grundigt med en gaffel eller et lille piskeris
- Indtages umiddelbart efter tilberedning
Glycosade neutral må ikke opvarmes, da varmen vil ødelægge produktet
Produktet skal opbevares tørt og ved stuetemperatur.
Hele posens indhold skal helst anvendes på én gang. Ubrugt pulver i åben pose skal opbevares enten i en lufttæt beholder eller være lukket tæt til med clips og skal bruges inden for 24 timer efter åbning.