0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Hospitaler

Mediq Danmark leverer effektive sundhedsydelser i form af kvalitetsprodukter, samt rådgivning og undervisning. Vi prioriterer service og leveringssikkerhed højt.

Produktsortiment til hospitaler

Mediq Danmark tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra nogen af verdens førende producenter. I samarbejde med vores kunder, arbejder vi løbende på at justere og nytænke sortimentet for at møde de stigende krav til kvalitet og sikkerhed. Vi har alt fra monitorer, kirurgiske mikroskoper, biologiske meche, et komplet sårbehandlingsprogram, og forbrugsvarer inden for en lang række kliniske specialer og almen sygepleje. Du er altid velkommen til at kontakte en af vores produktspecialister for at få mere information, og finde en løsning som passer dig.

Anæstesi og respiration

Forbrugsartikler til luftvejshåndtering inden for anæstesi og intensiv behandling, samt ilt og luftvejsbehandling til sengestuer og hjemmepatienter. Vi har et omfattende samarbejde med Teleflex, og forhandler hele deres sortiment inden for Airway management. 
Læs mere

Diagnostik og monitorering

Bred portefølje af medico udstyr inden for monitorering og diagnostik, med EWS monitorer, blodtryksmanchetter, termometri og  kirurgiske mikroskoper, samt Point of Care test udstyr. 

Læs mere

Inventar

Undersøgelses og behandlingslejer, dagkirugiske stole, special stole, patient og undersøgelseslamper, vægte, rustfri stål og inventar. Stort program inden for inventar til sengestuer og OP afdelinger. 
Læs mere

 

Kardiologi

Blodtryk og EKG måling, herunder ambulatorie blodtryk, døgnblodtryk, EKG (hvile og stress), Holter monitorering samt INR måling til AK skoler og kirurgien. 
Læs mere

 

Operation og kirurgi

Bredt program inden for OP produkter såsom biologiske meche, kirurgiske mikroskoper, afdækninger og steril emballage, suturer, vævslim, OP sug og en række andre produkter anvendt inden for kirurgien, både udstyr og forbrugsvarer.
Læs mere 

 

Sårbehandling

Et af markedets bredeste programmer inden for sårbehandling. VAC terapi med en række forskellige pumpe systemer og dressings både inden for almen sårpleje og kirurgien. Avanceret sårbehandling med komplet program af skum, alginater, fibre osv. stort kompressions og tilbehørsprogram. 

Læs mere

Sygeplejeartikler

Alt inden for almen pleje af patienten og forbrugsartikler til personale, lige fra desinfektion, hygiejne, undersøgelses og OP handsker, kitler og huer, samt personlig pleje. 
Læs mere

Urologi

Mediq forhandler hele Teleflex urologi porteføljen inden for katetre, stents og tilbehør. Ligeledes omfattende program inden for benposer, katerationssæt, timediuresesæt og en række andre artikler rettet mod urologi. 
Læs mere

Service

Mediq Danmark har egen service afdeling som dækker hele Danmark, og har derudover indgået et omfattende samarbejde med Nordic Service Group inden for udvalgte områder, der sikrer en hurtig og professionel service. 
Læs mere

Til top