0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Læger og privathospitaler

Det er vigtigt at din samarbejdspartner kender din hverdag.

Vi forstår, at tid er en vigtig faktor, og med vores erfaring, viden og fem indsatsområder, kan vi hjælpe dig med at optimere din klinik.

Det store demo- og restsalg 2023

Skal du sikre dig et af de allersidste eksemplarer af gode og spændende produkter som tympanometre, synstavler, stålborde, vægte, stetoskoper og otoskoper? Så klik ind på det store rest- og demosalg nedenfor!  

Det transportable MESI-system vil modernisere din klinik

Klinikken bliver moderniseret med det transportable system fra MESI, som bl.a. består af en tablet, hvor der kan tilkobles trådløs EKG, spirometri, blodtryksmodul mm.  

 

Ultralydssystemer fra PHILIPS - kun hos Mediq

Når du vælger PHILIPS ultralydssystemer, så går du ikke på kompromis med billedkvaliteten. Ultralydssystemerne er nemme at betjene - selv for nybegyndere, og de sikrer hurtig diagnosticering. 

Hos Mediq introducerer vi UniBlue desinfektionsklude

UniBlue desinfektionsklude består af 100% bionedbrydelige cellulosefribre, og den desinficerende væske virker mod alle bakterier og vira, inkl. Covid-19, MRSA, mykobakterier og norovirus, samt gærsvampe. Samtidig kan du nøjes med én slags klud.

 

Deltag på vores fyraftensmøder

Deltag på vores fyraftensmøder og giv dig selv og dit personale ny viden og inspiration til hverdagen. Møderne henvender sig til både læger og praksispersonale.

Læs mere og tilmeld dig her.

 


 

 

Din samarbejdspartner

Det er vigtigt, at din samarbejdspartner kender din hverdag. Vi forstår, at tid er en vigtig faktor, og med vores viden og  erfaring, kan vi hjælpe dig med at optimere din klinik.
I et samarbejde med os kan vi bidrage til den daglige drift.

 

Læs mere

 

Grøn ordination

Det er nemt og sikkert at sende den grønne ordination til os. Se hvordan i vores animationsfilm.

Læs mere om den grønne ordination på grønordination.dk

GRØNORDINATION.DK


 

Tilmeld nyhedsbrev 

Kom først til vores spændende fyraftensmøder og kampagner med gode priser, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

 

Læs mere om alt det, du får i vores nyhedsbeve nedenfor.

 

TILMELD DIG HER

 

Mediq Danmark A/S

Mediq Danmark er en af markedets største leverandører af lægeartikler, og derfor kan vi tilbyde dig markedets bedste priser. Når du samler alle dine køb hos os, kan vi tilbyde større rabatter, løbende optimering af dit forbrug, undervisning og træning i brug af produkter, samt eksklusivaftaler med Welch Allyn, Omron, Medicon m.fl.

Til top