0
Ialt0.00

Mest om

Katalog

Mest for læger

Her finder du den seneste information om fyraftensmøder, nye produkter og andre nyheder.

Mediqs fordelsprogram

Som fordelskunde får du faste lave priser på de varer, vores kunder bruger mest. Du får også billigere adgang til Mediqs uddannelsesprogram, månedens tilbud – og meget mere. Klik på læs mere og se alle fordelene.

 

Læs mere

 

Kanylebeholder

Kanyleholder til BD Vacutainer system.
BD Pronto nåleholder er specielt designet til nem og uproblematisk bortskaffelse af nåle. I stedet for at skrue kanylen af holderen, frigøres den med et enkelt klik.
 

Få mere info om produktet her.


 

 

Sikker biopsihåndtering

Spar tid og undgå at formalin slipper ud. Med BiopSafe lige ved hånden øger du processen ved at anbringe biopsien, tilføre formalinen og gøre den klar til at overføre til laboratoriet. Det tager kun få sekunder.
 

Læs mere

 

Danmarks stærkeste uddannelsesprogram

Mediq Danmark kan meget mere end levere kvalitetsprodukter til rette pris. Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets stærkeste uddannelsesprogram med kurser, fyraftensmøder og E-learning.

Se vores kursuskalender og tilmeld dig allerede i dag 

 

 

Læs mere

 

 


 

 

Mediq Danmark A/S

Mediq Danmark er markedets største leverandør af lægeartikler, derfor kan vi tilbyde dig markedets bedste priser. Når du samler alle dine køb hos os, kan vi tilbyde større rabatter, løbende optimering af dit forbrug, undervisning og træning i brug af produkter og eksklusivaftaler med Welch Allyn, Omron, Medicon m.fl.

Der er tilføjet varer til kurven
Gå til kurv
Til top