0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Læger og privathospitaler

Her finder du den seneste information om fyraftensmøder, nye produkter og andre nyheder.

Vigtig information om Corona virus

På trods af den seneste udvikling omkring Corona virus vil Mediq fortsat levere produkter og service til vores kunder. Vi oplever en usædvanlig høj efterspørgsel på visse produkter, som vi kan risikere knaphed på over tid -  afhængig af denne unikke situations varighed og omfang. I den sammenhæng er vi også nødt til at prioritere vores forpligtelser overfor det danske sundhedsvæsen. Det betyder, at private kunder og andre kunder, der ikke er direkte tilknyttet det danske sundhedsvæsen, desværre ikke kan købe personlige værnemidler og hånddesinfektion i denne situation.

I henhold til Lægemiddelstyrelsens seneste retningslinjer, prioriterer vi leverancer af værnemidler – særligt kitler, masker og desinfektion - til regionerne. I det omfang det vurderes, at der kan skaffes tilstrækkeligt med varer, vil der blive åbnet op for leverancer af nogle typer af handsker til øvrige dele af sundhedssektoren, hvilket vurderes løbende.

Vores kundeservice oplever ligeledes usædvanligt mange henvendelser, og derfor kan der forekomme længere ventetid på telefonen end normalt, samt lidt længere leveringstid.

Vi vil samtidig også gerne henstille alle vores kunder til at bestille med omtanke og derved ikke ”hamstre” produkter i denne situation. Vi opfordrer dermed alle vores kunder til at købe ind i vanlige mængder. På den måde kan vi bedst sikre, at der er produkter nok til alle.

Mediq i Praksis

Som fordelskunde får du faste lave priser på de varer, vores kunder bruger mest. Du får også billigere adgang til Mediqs uddannelsesprogram, månedens tilbud – og meget mere. Klik på læs mere og se alle fordelene.

 

Læs mere

 

 

Op til 30% rabat

Mediq Danmark har indgået et samarbejde med HEJCO, der sælger lækkert og funktionelt arbejdstøj til sundhedssektoren. Tast rabatkoden MediqHejco i indkøbskurven efter bestilling, og få 30% rabat på arbejdstøj og 20% rabat på arbejdssko.
 

Hejcos webshop

Glædelig påske

Efter påskenferien er vi klar med nye tilbud til din lægepraksis. Hold derfor øje med din mailbox og postkasse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mediq Danmark på You Tube

Se en bid af et af vores fyraftensmøder, få tip & tricks til produkter eller vigtig viden på vores YouTube kanal.

Filmklip

.

Fyraftensmøder

Mediq Danmark er andet og mere end kvalitetsprodukter til den rette pris. Vi afholder også fyraftensmøder for læger og praksispersonale. Find et kursus som passer til dig i vores kalender.

KALENDER

 
 
 

Mediq Danmark A/S

Mediq Danmark er markedets største leverandør af lægeartikler, og derfor kan vi tilbyde dig markedets bedste priser. Når du samler alle dine køb hos os, kan vi tilbyde større rabatter, løbende optimering af dit forbrug, undervisning og træning i brug af produkter, samt eksklusivaftaler med Welch Allyn, Omron, Medicon m.fl.

Til top