0
Ialt0.00

Mest om

Katalog

Mest for læger

Her finder du den seneste information om fyraftensmøder, nye produkter og andre nyheder.

Nyhed:

Kanyleholder til BD Vacutainer system

BD Pronto nåleholder er specielt designet til nem og uproblematisk bortskaffelse af nåle. I stedet for at skrue kanylen af holderen, frigøres den med et enkelt klik.
 

Få mere info om produktet her.

 

Nu også til iPhone 7

Digitalt dermatoskop til optagelse af kliniske billeder til undersøgelse og dokumentation af melanomer og hudsygdomme. Den innovative LEDHQ teknik og præcisionsoptik giver højtopløseligt og refleksfrie billeder ved brug sammen med en Apple iPhone 6/6s, 5/5s og nu også iPhone 7.
 

Læs mere.


 

 

Udstilling

Mød os på udstillingen for gynækologer den 28. april på Klarskovgård i Korsør. Vores to konsulenter Birgitte og Karina vil være tilstede med masser af gode stand- og messetilbud.

 

Danmarks stærkeste uddannelsesprogram

Mediq Danmark kan meget mere end levere kvalitetsprodukter til rette pris. Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets stærkeste uddannelsesprogram med kurser, fyraftensmøder og E-learning.

Se vores kursuskalender og tilmeld dig allerede i dag 

 

 

Læs mere

 

 


 

 

Mediq Danmark A/S

Mediq Danmark er markedets største leverandør af lægeartikler, derfor kan vi tilbyde dig markedets bedste priser. Når du samler alle dine køb hos os, kan vi tilbyde større rabatter, løbende optimering af dit forbrug, undervisning og træning i brug af produkter og eksklusivaftaler med Welch Allyn, Omron, Medicon m.fl.

Der er tilføjet varer til kurven
Gå til kurv
Til top