0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Læger og privathospitaler

Det er vigtigt at din samarbejdspartner kender din hverdag.

Vi forstår, at tid er en vigtig faktor, og med vores erfaring, viden og fem indsatsområder, kan vi hjælpe dig med at optimere din klinik.

NYHED: Ultralydssystemer fra PHILIPS

Vi introducerer ultralydssystemer fra PHILIPS - så går du ikke på kompromis med billedkvaliteten. Ultralydssystemerne er nemme at betjene - selv for nybegyndere, og de sikrer hurtig diagnosticering. 

 

Deltag på vores fyraftensmøder

Deltag på vores fyraftensmøder og giv dig selv og dit personale ny viden og inspiration til hverdagen. Møderne henvender sig til både læger og praksispersonale.

Læs mere og tilmeld dig her.

 


 

 

Din samarbejdspartner

Det er vigtigt, at din samarbejdspartner kender din hverdag. Vi forstår, at tid er en vigtig faktor, og med vores viden og  erfaring, kan vi hjælpe dig med at optimere din klinik.
I et samarbejde med os kan vi bidrage til den daglige drift.

 

Læs mere

 

Grøn ordination

Det er nemt og sikkert at sende den grønne ordination til os. Se hvordan i vores animationsfilm.

Læs mere om den grønne ordination på grønordination.dk

GRØNORDINATION.DK


 

Philips ultralydsystemer 

Vi er glade for at kunne præsentere Lumify og Innosight Ultralydssystemer fra Philips. Systemerne er bærbare og intuitive at bruge. Samtidig går du ikke på kompromis med kvaliteten.

 

 

SE MERE her

 

Mediq Danmark A/S

Mediq Danmark er en af markedets største leverandører af lægeartikler, og derfor kan vi tilbyde dig markedets bedste priser. Når du samler alle dine køb hos os, kan vi tilbyde større rabatter, løbende optimering af dit forbrug, undervisning og træning i brug af produkter, samt eksklusivaftaler med Welch Allyn, Omron, Medicon m.fl.

Til top