0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Om os


Mediq Danmarks historie går mere end 50 år tilbage, og startede som en dansk, familieejet virksomhed. Vi er sidenhen blevet en af Danmarks største leverandører af medicinsk udstyr og forbrugsartikler til den danske sundhedssektor. Vi samarbejder med alle dele af den danske sundhedssektor, hvorfor vores værdisæt består i altid at være ”comitted to your care”. Vi har i Danmark en passioneret og fagligt stærk organisation på omkring 200 medarbejdere, som altid har et mål om at tilbyde den bedste service til vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi er nu en del af den ca. 3.000 mand store, internationale Mediq-koncern, som er fordelt på 13 europæiske lande. Vi er den fortrukne Nordiske samarbejdspartner i medicinskudstyr fordi vi altid innoverer, forbedrer og opgraderer vores produktsortiment således, at vi altid leverer den absolut bedste løsning.

Vores løfte


Vi går aldrig på kompromis i forhold til kvaliteten, når det handler om danske borgeres sundhed. Det er også derfor, at vi med vores faglige afsæt kan levere effektive sundhedsydelser i form af produkter og den bedste tilhørende rådgivning. Vi har altid været en pålidelig og værdiskabende samarbejdspartner, der tilbyder et omfattende produktudbud af høj kvalitet.

Kundetilfredshed


Hos Mediq Danmark vil vi gerne sikre ærlighed og transparens mellem os og vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor beder vi altid vores kunder om at vurdere deres samlede oplevelse af os. Kundetilfredshed er en af vores topprioriteter. Vores NPS score på 73 betyder, at vi har mere tilfreds og loyale kunder end virksomheder som Netflix, Amazon og Apple.
Vores kunder er så tilfredse, at de har leveret over 15.000 positive tilbagemeldinger på TrustPilot, hvor vi har fået 5 stjerner. Læs mere om hvad vores kunder siger om os og skriv gerne din egen anmeldelse her. 


Vi er M
ediq

Mediq Danmark er en af landets største leverandører af medicinsk udstyr og services til den danske sundhedssektor. Alt hvad vi gør er med patientens livskvalitet i centrum og afsæt i vores brede sundhedsfaglige viden. Vi er et passioneret og fagligt stærkt funderet team på 200 mennesker, der hver eneste dag skaber værdi og tryghed for vores kunder på hospitaler og kommuner samt hos læger og borgere.

Hos Mediq Danmark har vi en aktiv holdning til god forretningsetik, og vi ønsker gennem faglig rådgivning, troværdighed og pålidelighed at skabe og pleje langvarige relationer til kunder og leverandører. Vi er en seriøs samarbejdspartner, der tager ansvar for vores miljø, medarbejdere og omverden. Du kan læse mere om, hvad vi konkret gør i vores CSR-rapport.

Mediq-koncernen er repræsenteret i 13 lande og ejes af Advent International, som er én af verdens største og mest erfarne equity fonde indenfor sundhed og life-science. Vores internationale profil giver os en styrke i forhold til vidensdeling på tværs af grænser, konkurrencedygtige priser og facilitering af effektive sundhedsløsninger.

Vores konstante fokus på et innovativt og optimeret sortiment har gjort os til Nordens foretrukne samarbejdspartner inden for medicinsk udstyr. Hos Mediq Danmark arbejder vi særligt tæt med vores nordiske og baltiske kolleger om at levere værdiskabende sundhedsløsninger til hele sundhedssektoren.

Mediq – At the heart of healthcare

Læs mere om Mediq koncernen her.


 

Til top