0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Om os

Mediq Danmark er en af landets største leverandører af medicinsk udstyr og services til den danske sundhedssektor. Alt, hvad vi gør, er med patientens livskvalitet i centrum og afsæt i vores brede sundhedsfaglige viden, fordi vi er ”at the heart of healthcare”. Vi er et passioneret og fagligt stærkt funderet team på 200 medarbejdere, der hver eneste dag skaber værdi og tryghed for vores kunder på hospitaler og kommuner samt hos læger og borgere.

Mediq Danmarks historie går mere end 50 år tilbage, og begyndte som en dansk, familieejet virksomhed. I dag er vi en del af den internationale Mediq-koncern med 3.000 ansatte fordelt på 13 europæiske lande. 
 

Vores løfte

Vi går aldrig på kompromis i forhold til kvaliteten, når det handler om danske borgeres sundhed. Det er også derfor, at vi med vores faglige afsæt kan levere effektive sundhedsydelser i form af produkter og den bedste tilhørende rådgivning. Vi har altid været en pålidelig og værdiskabende samarbejdspartner, der tilbyder et omfattende produktudbud af høj kvalitet.

Kundetilfredshed

Hos Mediq Danmark vil vi gerne sikre ærlighed og transparens mellem os og vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor beder vi altid vores kunder om at vurdere deres samlede oplevelse af os. Kundetilfredshed er en af vores topprioriteter. Vores kunder er så tilfredse, at de har leveret over 18.000 positive tilbagemeldinger på TrustPilot, hvor vi har fået 5 stjerner (2023 tal). Læs mere om hvad vores kunder siger om os og skriv gerne din egen anmeldelse her. 

Vi er Mediq

Hos Mediq Danmark har vi en aktiv holdning til god forretningsetik, og vi ønsker gennem faglig rådgivning, troværdighed og pålidelighed at skabe og pleje langvarige relationer til kunder og leverandører. Vi er en seriøs samarbejdspartner, der tager ansvar for vores miljø, medarbejdere og omverden. Du kan læse mere om, hvad vi konkret gør i vores CSR-rapport her.

Hos Mediq ligger vores sociale ansvar til grund for alt, hvad vi gør. Vi mener, at vi kan bidrage til at skabe en bedre og sundere verden ved at udvikle innovative sundhedsløsninger. Derfor har vi gennem vores CSR-strategi forpligtet os til FN’s Verdensmål nr. 3: Sundhed og trivsel for alle. For at gøre det operationelt har vi omsat Verdensmål nr. 3 til to strategiske mål: Styrkelse af sundhedsvæsenet som det ene og styrkelse af patient-empowerment og -trivsel som det andet. Vi tilbyder en række ydelser og services, der bidrager til at opfylde det ene eller begge mål. Her kan du læse mere om Mediq Danmarks CSR ernæringsstudie.

Mediq-koncernen er repræsenteret i 13 lande og ejes af Advent International, som er én af verdens største og mest erfarne equity fonde indenfor sundhed og life-science. Vores internationale profil giver os en styrke i forhold til vidensdeling på tværs af grænser, konkurrencedygtige priser og facilitering af effektive sundhedsløsninger.

Vores konstante fokus på et innovativt og optimeret sortiment har gjort os til Nordens foretrukne samarbejdspartner inden for medicinsk udstyr. Hos Mediq Danmark arbejder vi særligt tæt med vores nordiske og baltiske kolleger om at levere værdiskabende sundhedsløsninger til hele sundhedssektoren.

Mediq – At the heart of healthcare

Læs mere om Mediq koncernen her.

Til top