0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Om os


Mediq Danmarks historie går mere end 50 år tilbage, og startede som en dansk, familieejet virksomhed. Vi er sidenhen blevet Danmarks største leverandør af medicinsk udstyr og forbrugsartikler til den danske sundhedssektor. Vi samarbejder med alle dele af den danske sundhedssektor, hvorfor vores værdisæt består i altid at være ”comitted to your care”. Vi har i Danmark en passioneret og fagligt stærk organisation på 170 medarbejdere, som altid har et mål om at tilbyde den bedste service til vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi er nu en del af den 2.600 mand store, internationale Mediq-koncern, som er fordelt på 12 europæiske lande. Vi er den fortrukne Nordiske samarbejdspartner i medicinskudstyr fordi vi altid innoverer, forbedrer og opgraderer vores produktsortiment således, at vi altid leverer den absolut bedste løsning.

Vores løfte


Vi går aldrig på kompromis i forhold til kvaliteten, når det handler om danske borgeres sundhed. Det er også derfor, at vi med vores faglige afsæt kan levere effektive sundhedsydelser i form af produkter og den bedste tilhørende rådgivning. Vi har altid været en pålidelig og omkostningseffektiv partner, der tilbyder et omfattende produktudbud af høj kvalitet.

Kundetilfredshed


Hos Mediq Danmark vil vi gerne sikre ærlighed og transparens mellem os og vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor beder vi altid vores kunder om at vurdere deres samlede oplevelse af os. Kundetilfredshed er en af vores topprioriteter. Vores NPS score på 73 betyder, at vi har mere tilfreds og loyale kunder end virksomheder som Netflix, Amazon og Apple.
Vores kunder er så tilfredse, at de har leveret over 13.000 positive tilbagemeldinger på TrustPilot, hvor vi har fået 5 stjerner. Læs mere om hvad vores kunder siger om os og skriv gerne din egen andmeldelse her. 


M
ediq koncern


Mediq Danmark er en del af den private equity koncern Mediq Group. Dette er en kæmpe styrke i forhold til vidensdeling på tværs af landene, konkurrencedygtighed på priserne og sikring af de bedste sundhedsløsninger til alle kunder og samarbejdspartnere. Ejerne er Advent International, som er én af de største og mest erfarne equity fonde indenfor sundhed og life science i verden. Læs mere om Mediq koncernen her.


 

Til top