0
Ialt0.00

Mest om

Katalog

Vores løfte
For os handler sundhed om at fremme menneskers livskvalitet. Derfor vil vi være den foretrukne samarbejdspartner, når det handler om at styrke borgernes sundhed. Det gør vi ikke kun ved at levere effektive sundhedsydelser i form af produkter og den bedste tilhørende rådgivning.
Vi sætter også altid borgeren i centrum ved at yde en god, nærværende og effektiv service.

Kundetilfredshed er vigtig
Hos Mediq Danmark vil vi gerne sikre os, at alle vores kunder synes, det er let at være kunde hos os. Derfor arbejder vi løbende på, at måle vores kunders tilfredshed og indsamle ris og ros, så vi hele tiden kan forbedre os.
Læs mere om hvad vores kunder siger om os her.

At være sund og rask er grundlæggende for et lykkeligt liv, men det er desværre ikke alle, som er så heldige. Det er motivationen hos os der arbejder for Mediq Danmark.

Hver eneste dag gør vi vores bedste, for at forbedre livskvaliteten for tusindvis af mennesker i Danmark. Det gør vi ved at sørge for, at de får de hjælpemidler, som der er behov for - hjemme, via hjemmeplejen, på sygehuset, institutioner og plejehjem. Sammen arbejder vi for at skabe en bedre hverdag for tusinde af borger i Danmark.


Mediq koncernen er en international udbyder af medicinsk udstyr.
Ejerne er amerikanske Advent International, som er én af de største og mest erfarne equityfonde indenfor sundhed og lifescience. Globalt har Mediq over 4.000 ansatte, der alle arbejder med det samme mål "Committed to your care". Vi trækker på viden for vores medarbejder så vi kan levere de bedste løsninger til dig.

Læs mere om Mediq her.

 

 
 


 

 

Har du brug for hjælp?

Skal vi hjælpe dig med at finde et alternativt produkt?

Er du sikker på du vil annullere denne bestilling?

Nej
Der er tilføjet varer til kurven
Gå til kurv
Til top