0
Ialt0.00

Mest om

Katalog

Commited to your care

Mediq Danmark er en af de største distributører af medicinsk udstyr indenfor sundhedssektoren. Vi leverer til hospitaler, plejehjem, hjemmesygepleje, speciallæger, almen praksis, klinikker og virksomheder. 
Til private leverer vi diabetes-, stomi- og inkontinens hjælpemidler, ernæringsprodukter samt kompressionsstrømper efter aftale med kommunen. 

 

 

Vores løfte

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner, når det handler om at styrke danmarks borgeres sundhed. Det gør vi ikke kun ved at levere effektive sundhedsydelser i form af produkter og den bedste tilhørende rådgivning. Vi er en pålidelig og omkostnings-effektiv partner, der tilbyder et omfattende produktudbud af højt kvalitet. 

Kundetilfredshed

Hos Mediq Danmark vil vi gerne sikre os, at alle vores kunder synes, det er let at være kunde hos os. Derfor arbejder vi løbende på, at måle vores kunders tilfredshed og indsamler ris og ros, så vi hele tiden kan forbedre os.
Læs mere om hvad vores kunder siger om os, og skriv gerne din egen anmeldelse.

Mediq koncern

Mediq Danmark er en del af den private equity ejede koncern Mediq Group, som har aktiviteter i 12 europæiske lande. Ejerne er amerikanske Advent International, som er én af de største og mest erfarne equity fonde indenfor sundhed og life science. Globalt har Mediq over 2.600 medarbejdere, der alle arbejder med det samme mål "Committed to your care". Læs mere om Mediq koncernen her.

Til top