0
Ialt0.00

Mest om

Katalog

Cookie og privatlivspolitik for Mediq Danmark

Mediq Danmark benytter cookies til at gøre brugerens oplevelse af Mediq Danmark endnu bedre. Med andre ord bruger Mediq Danmark cookies til at optimere brugervenligheden på sitet, udvikle bedre funktioner og til at målrette markedsføringen.

Mediq Danmark forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

Cookies

Når du besøger mediqdanmark.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du se mere her http://minecookies.org/cookiehandtering, for at få en vejledning om, hvordan du - helt eller delvist - undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

I hvor lang tid opbevares cookies?

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker her http://minecookies.org/cookiehandtering, får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Vi gør opmærksom på, at der på linket er opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Hvis du har en browser, der ikke er nævnt i linket, beder vi dig gøre os opmærksomme på dette, hvorefter vi vil kontakte FDIM og få dem til at tilføje denne. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter "cookies".

Hvilke cookies bruger vi på vores website?

Vi skelner mellem om cookien forsvinder, når du lukker din browser (sessions-cookies), eller om de bliver gemt på din computer (blivende cookies).

Ligeledes skelner vi mellem om cookien har mediqdanmark.dk som afsender (første parts cookies) eller en af vores partnere – typisk Google Analytics - som afsender (tredje parts cookies). Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.

Vi sætter kun blivende cookies for at kunne gøre dit besøg på mediqdanmark.dk og shop.mediqdanmark.dk så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores website. Sessions-cookies forsvinder når du forlader mediqdanmark.dk eller shop.mediqdanmark.dk.

Første parts cookies

Apache

Apache er Mediq Danmarks egen cookie, og er derfor en første parts cookie. Denne cookie er en session cookie, som lever til du lukker din browser. Vi bruger Apache cookien til at gemme brugerindstillinger på serversiden, og session cookien bliver sat når du logger ind.

Tredje parts cookies

Mediq Danmark bruger en række 3. parts services på vores side mediqdanmark.dk. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise 3. parts cookies i din browser, ved at følge dette link http://minecookies.org/fravalg.

Google Analytics

Google Analytics bruger cookies til at samle statistik om vores site, f.eks. antallet af besøg, klik, varighed på sitet m.v., og er derfor en 3. parts cookie. Google Analytics sætter følgende cookies på vores site:

  • -utma cookien
    Dette er hvad der kaldes en blivende cookie, hvilket betyder, at den aldrig (eller i hvert fald først om meget længe) udløber. Denne cookie holder styr på, hvor mange gange en besøgende har besøgt sitet, hvornår første besøg skete og hvornår den besøgende sidst har været forbi. Du kan ikke identificeres via denne cookie.

  • _utmb og _utmc cookies
    Disse to cookies er et par, som tilsammen bruges til at udregne, hvor længe en besøgende har brugt på sitet. _utmb udløber automatisk når sessionen ender, mens _utmc venter 30 minutter hvorefter den også udløber. En cookie har ingen viden om, hvornår du forlader et website eller lukker browseren, derfor venter den og ser, om der bliver vist flere sider. Hvis det ikke sker indenfor 30 minutter, så udløber cookien.

  • _utmz cookien
    Denne cookie holder rede på, hvor den besøgende kom fra. F.eks. hvilken søgemaskine der blev brugt, og hvad der blev søgt på. Dette er interessant for os, fordi vi kan bruge det til at gøre sitet bedre og mere brugervenligt. En sådan cookie lever typisk i 12 timer.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, tilmelding til et seminar, køb af en vare eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamler vi f.eks. oplysninger om navn, e-mail, virksomhed og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Media Danmark, skal du rette henvendelse på mediqdanmark@mediqdanmark.dk eller telefon 36 37 92 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte os på mediqdanmark@mediqdanmark.dk.

Har du brug for hjælp?

Skal vi hjælpe dig med at finde et alternativt produkt?

Er du sikker på du vil annullere denne bestilling?

Nej
Der er tilføjet varer til kurven
Gå til kurv
Til top