0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Når man har tygge- og synkebesvær (dysfagi), kan man have svært ved at synke mad- og drikkevarer med almindelig konsistens. Det kan især være tynde væsker, der ofte volder problemer. Derfor er der udviklet forskellige produkter, der gør det nemmere at synke eksempelvis medicin, samt produkter til fortykkelse af mad- og drikkevarer.

Du kan få meget mere viden om klinisk ernæring her.

Med en grøn ordination fra sygehus, læge eller klinisk diætist kan du få tilskud til tilskudsberettigede ernæringsprodukter. Læs mere om grøn ordination her.

 • Fortrykningsmiddel anvendes til at fortykke mad og væske f.eks. i forbindelse med tygge- og synkebesvær. Du kan købe fotrykningsmiddel her, og hvis du blot vil vide mere, kan du læse om det her.
   
 • Synkegel er en glat gelé, der ved indtagelse fugter mund og svælg, og derfor gør det lettere at sluge piller, kapsler og tabletter. Du kan købe synkegel her, og hvis du blot vil vide mere, kan du kontakte vores diætist team på +45 2248 3800 eller diaetist@mediq.com.
   
 • Ernæringsdrikke med fortykket konsistens. Energi- og proteinrig ernæringsdrik med fortykket konsistens. Fås i to forskellige tykkelser. Du kan købe ernæringsdrikkene her, og hvis du blot vil vide mere, kan du læse om det her.
   
 • Dessertcremer er velegnet til borgere med højt energi- og proteinbehov som variation til ernæringsdrikke, eller til patienter, som har behov for en cremet konsistens. Fås i forskellige smagsvarianter. Du kan købe dessertcremerne her, og hvis du blot vil vide mere, kan du læse om det her.
   
 • Energitæt is med forøget indhold af protein. Velegnet som tilskud til den almindelige kost. Du kan købe energitæt is her, og hvis du blot vil vide mere, kan du læse om det her.
Til top