0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier


Salgsenheden for produktet har ændret sig, hvilket betyder at, at produkterne ikke længere kan købes i bundter eller styk, men kun i hele kartoner. Poserne har dog 5 års holdbarhed fra produktionsdagen, og tape-rullerne 3 år.

Grunden til de ændrede salgsenheder er stramninger i det medicinske regulativ, som betyder, at vi ikke længere kan pakke produkterne om til mindre enheder, uden at skulle gøre det med særtilladelse og i kontrollerede omgivelser. Da man samtidig ville have pligt til at overføre al mærkning og batch nummerering på pakken, ville processen øge prisen for produktet markant.

Der er helt faste krav til, at sterilisationsemballage bliver produceret med en meget høj renhedsgrad, som med sikkerhed opretholdes under transport og lagring. Steriking produkterne vil derfor blive leveret præcis, som de er pakket fra fabrikken for at sikre dette.

Som modtager er I også forpligtet til at opbevare produkterne korrekt, indtil de skal bruges, og det sikrer I bedst ved at lagre tingene i originalindpakningen.

Ved eventuelle spørgsmål kan kundeservice kontaktes på telefon 3637 9110 eller på mail prof@mediqdanmark.dk

Til top