0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Opdateret privatlivspolitik hos Mediq

Hos Mediq Danmark går vi meget op i at respektere privatlivets fred for alle, vi har kontakt med.

Derfor er det meget vigtigt for os, at vores håndtering af dine personlige oplysninger er gennemskuelig. I forbindelse med den nye databeskyttelsesforordning (GDPR), som trådte i kraft den 25. maj, har vi opdateret vores persondatapolitik for at forøge transparensen, om hvordan vi behandler dine persondata samt givet dig klar information om hvilke rettigheder du har.

Du skal ikke foretage dig noget, men vi vil anbefale dig at læse vores opdateret persondatapolitik igennem. Læs Mediq Danmark persondatapolitik.

Som nyhedsbrevmodtager vil du fortsætte med at modtage nyhedsbreve. Husk, at du til enhver tid kan afmelde dig nyhedsmails fra Mediq Danmark, ved at trykke på ”afmeld” nederst i hver mail.

Vi står selvfølgelig klar til at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende GDPR. Hvis du har nogen spørgsmål kan du skrive til kundeservice@mediqdanmark.dk.

Ændring af login på mediqdanmark.dk

OBS. Næste gang du logger ind på Mediqdanmark.dk, skal du ændre dit kodeord og brugernavn. Dette skyldes at vi har opdateret vores sikkerhed vedr. login. Hvis du ikke allerede har ændret det password du modtog fra os, beder vi dig om at gøre det første gang du logger ind.

Husk, du kan altid gå ind under Mit Mediq – Min Profil og ændre dit password og brugernavn. Hvis du glemmer dit kodeord, kan du trykke på Login – Glemt Password, så sender vi et nyt til dig, såfremt din mail findes i vores system.

Til top