0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

 

Mediq Danmark tager ansvar for miljøet

Hos Mediq har vi en CSR strategi og et 2020 miljømål om at reducere CO2 udledningen*. Samtidig ønsker vi at sikre, at vi forbliver konkurrencedygtige og kan tilbyde markeds bedste priser.
 
Mindre kørsel med pakker betyder også mindre CO2 udledning.
Mediq ønsker at tage ansvar for miljøet og vores CO2 udledning. Mange kørsler med fragtbiler betyder øget forbrug af diesel, og dermed også øget CO2 udledning. Derfor har vi besluttet, at der fra den 1. januar 2018 også for vores fordelskunder, vil blive pålagt et fragtgebyr på 65 kr. for ordrer under 499 kr. Bestiller du for mindst 499 kr. ad gangen, vil dine varer fortsat blive leveret fragtfrit. Husk, at kurven i webshoppen gemmer dine valg i op til 90 dage – så læg dine varer i kurven mens duhusker det – og vent med at sende, til du kan få leveret dine varer fragtfrit.

Vi håber, at du sammen med os vil hjælpe med at minimere CO2-udledningen, så vi sammen viserhensyn til miljøet.
 

Venlig hilsen
Ulrik Therkildsen

 

*Med miljøhensyn mener vi CO2 udledning. Mange kørsler betyder naturligvis øget forbrug af diesel og dermed også CO2 udledning. PostNord har f.x oplyst at vi i gns. i 2016/2017 har stået for udledning af ca. 9,5 tons CO2 om måneden. Det er en uønsket mængde, som vi ønsker at minimere med dette tiltag.

Til top