0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier


Redmark – Team Sundhed tilbyder klinikanalyse til optimering af
klinikdrift og benchmarking med tilsvarende klinikker.

Vi kan se, at den enkelte praksis i dag står med en lang række overvejelser omkring økonomi, finansiering og drift. Og her er der brug for en økonomisk rådgiver, der kender branchen og alle dens problemstillinger, og som kan matche det stigende behov for individuel rådgivning.

Derfor har vi startet et samarbejde med Redmark, som har en række revisorer og rådgivere kun beskæftiger sig med virksomheder inden for sundhedsbranchen. På den måde har de samlet specialviden og et indgående branchekendskab, der kommer jer til gode i form af kompetent og nærværende rådgivning med fokus på den enkelte.

En branche i udvikling

Redmark har samlet en gruppe af specialister på deres kontorer i Aalborg, Aarhus og København.
Udover regnskab og revision for praktiserende læger og øvrige speciallæger, påtager Redmark sig rollen som sparringspartner for såvel praksis som den enkelte praktiserende læge og speciallæge.

 

Hjælp til mere end økonomi

Klinikanalysen tager udgangspunkt i regnskabets nøgletal, men inddrager også klinikkens struktur, performance og klinikkens ydelses sammensætning.
Analysen giver dig overblikket over sammenhængen mellem indtjeningen, nøgletallene og de væsentligste driftsfaktorer i klinikken: Ledelse - Ydelser - Patienter - Effektivisering - Professionalisering.

Kontakt

Redmarks klinikanalyse er udarbejdet med det formål at give klinikken mere end blot en sammenligning af de gængse nøgletal. Klinikanalysen finder årsagssammenhængen og sætter fokus på konkrete indsatsområder.

Første skridt mod en optimering af din klinik er derfor at ”finde hullerne” – og det hjælper klinikanalysen dig med. Kontakt din lokale konsulent for mere information eller se mere på redmark.dk

Til top