0
Ialt0.00

Mest om

Katalog

Karriere hos Mediq Danmark

Sundhedssektoren er en spændende branche, og Mediq spiller en væsentlig rolle i markedet, også nationalt hvor Mediq Danmark placerer sig som Danmarks førende handelsvirksomhed inden for medicinsk udstyr.
 

En sådan succes opnås kun i kraft af sublime og dedikerede medarbejdere. Derfor bestræber vi os på at rekruttere, udvikle og fastholde de bedste.
 

Er du intereseret i at arbejde hos Mediq Danmark - Danmarks største leverandør af medicinsk udstyr? Har du lyst til at arbejde i sundhedssektoren, en spændende branche hvor Mediq spiller en afgørende rolle, så er du måske vores nye kollega.

 

 

Lediqe stillinger

Demand Manager

Som Demand Manager bliver du en del af vores professionelle team af otte Supply Plannere og vil i tillæg til Demand Planning opgaver og få opgaver indenfor Supply Planning.

Læs mere

 

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller til at kontakte HR for at høre mere om Mediq Danmark.

Send os en e-mail med dit CV og en kort beskrivelse af, hvilken stilling du er interesseret i og send den til hr@mediqdanmark.dk

Til top