0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Produktsortiment til klinisk ernæring

Vores sortiment består bl.a. af sondeernæring, ernæringsdrikke, sonder, ernæringssæt, ernærings-pumper, fortykningsmidler samt tilbehør. Vi tilstræber at føre det størst mulige udvalg og forhandler kliniske ernæringsprodukter fra alle leverandører i Danmark såsom, Fresubi, Nestlé, Nutricia, Covidien og Meda.

Husk at du skal være logget ind for at se din pris efter tilskud fra kommunen. 

Er du ikke allerede kunde hos os, kan du let og hurtigt indsende din Grøn Ordination her.

Indsend Grøn Ordination

Ernæringsdrikke og berigelsesprodukter

Ernæringsdrikke er velegnet til dig, der har et øget behov for næring, men ikke kan spise ekstra mad i tilstrækkelig mængde. Mange af drikkene indeholde alle næringsstoffer, vitaminer og mineraler som du har brug for. Derfor kan de anvendes som eneste kilde til ernæring, men også som supplement til din normale kost.

 

Ernæringsdrikke

 

Berigelsesprodukter

 

Sonderernæring

Sondeernæring gør det muligt at give din krop den næring, den har brug for. Sondeernæring er flydende næring, som har en sammensætning af energi, protein, fedt, kulhydrat, mineraler og vitaminer. Sondeernæring, kan derfor dække alle de livsnødvendige ernæringsstoffer, men kan også anvendes som et supplement til dit nuværende kost.

 

Sondeernæring

Ernærings tilbehør

Hos Mediq Danmark har vi et bredt udvalg af tilbehør til sondeernæring. Her finder du tilbehørt som fx ernærringssæt, sprøjter, forlængerslanger og sondefikseringsplaster.

 

Sonder

 

Ernæringspumper

 

Tilbehør

 
 

Til top