0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Med os som samarbejdspartner får du masser af merværdi

Det er vigtigt at din samarbejdspartner kender din hverdag. Vi forstår at tid er en vigtig faktor. Med vores erfaring, vores viden og fem indsatsområder, kan vi hjælpe dig med at optimere din klinik. I et samarbejde med dig, kan vi bidrage til den daglige drift.

Din personlige konsulent

Din konsulent har et stort kendskab til klinikkens arbejdsflow og det arbejde du udfører, og dermed en forståelse for og viden om hvad der er vigtigt for dig i din dagligdag. Vi sikre, at dine produkter svare til dine behov, samt hjælper dig  med de rette procedurer og løsninger til din klinik.

 

Kontakt din konsulent

Få tid til flere patienter

Når du bestiller dine varer online, og via din genbestillingsliste, minimerer du dit tidsforbrug, Vi kan også hjælpe med lagergennemgang, så du ved at du har den rigtige mængde varer til de rigtige priser. På den måde spare du tid, som du kan bruge på flere patienter.

 

 

Login på webshoppen

Vær opdateret

Når du har os som samarbejdspartner, har du altid mulighed for at få undervisning i eksisterende og nye produkter, samt anvendelse og vedligeholdelse. Fortæl os hvad du har behov for, så vil vi hjælpe dig med rådgivning og sparring.
 

 

Kontakt

 

 

Ernæringsrådgivning til dine patienter

Ernæringspatienter kan blive utrygge, når kosten skal ændres. Vi har et stort team af diætister, der hjælper dig og dine ernæingspatienter med den rette kostplan.

 

Læs mere

Du får dine varer leveret til tiden

Når du har de rigtige produkter og antal på lager, fungerer hverdagen på klinikken bedst. Få dag til dag levering, erstatnings- eller alternativ vare, hvis den bestilte vare er udgået eller i restordre.

Vi er din værdiskabende samarbejdspartner

Se vores video, hvor vi fortæller om vores værdier, service, ydelser og engagement - hvad det betyder for dig.

 

Se VIDEO


 
Til top