0
Ialt0.00

Mest for

Produktkategorier

Som fordelskunde får du op til 67% rabat og altid min. 15% på de varer, vores kunder bruger mest. Derudover får du billigere adgang til Mediqs uddannelsesprogram, månedens tilbud – og meget mere. Fordelskonceptet er målrettet dig, som vælger at samle alle dine køb hos Mediq. Her på siden kan du holde dig opdateret med de sidste nyheder, tilbud og kurser.

Kontakt din konsulent for at høre mere om hvordan du bliver fordelskunde hos Mediq.

Uddannelse

Vi har markedets stærkeste uddannelsesprogram med fyraftensmøder, workshops og kurser. Når du er fordelskunde, har du billigere adgang til uddannelse, så du og dit personale kan holde jer opdateret.

 

Se kursuskalender

Spar op til 67%

Vi garanterer, at du som fordelskunde altid får de bedste priser på de mest brugte produkter i klinikken. Du sparer op til 67% og altid minimum 15% på alle varer i sortimentet. Så slipper du for at sammenligne priser.

Din pris ser du, så snart du har logget ind og fundet dine varer.

 

 

Dedikeret kundeservice

Hos Mediq Danmark er du sikker på at få den bedste rådgivning på telefonen. Når du ringer til os, er det et særligt team med speciale i vores sortiment og hverdagen i en lægepraksis, der sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

 

Kontakt kundeservice

Redmark - Team sundhed

Redmark tilbyder klinikanalyse til optimering af klinikdrift og benchmarking med tilsvarende klinikker. Analysen giver dig overblikket over sammenhængen mellem indtjeningen, nøgletallene og de væsentligste driftsfaktorer i klinikken.

 

Læs mere

Magasinpakken

Mediq Danmark har indgået samarbejde med Magasinpakken, så du som fordelskunde nu også får rabat på bestilling af magasiner til venteværelset. Gennem Magasinpakken får I minimum 10 forskellige magasiner hver måned og støtter samtidig Læger uden Grænsers arbejde.

 

Læs mere

Brug leasing

Gennem Mediq Danmarks samarbejde med Ikano Bank tilbydes du attraktiv mulighed for leasing ved de større investeringer. Kontakt din lokale konsulent for at høre mere om mulighederne.

 

Læs mere

Op til 30% rabat

Mediq Danmark har indgået et samarbejde med HEJCO, der sælger lækkert og funktionelt arbejdstøj til sundhedssektoren. Tast rabatkoden MediqHejco i indkøbskurven efter bestilling, og få 30% rabat på arbejdstøj og 20% rabat på arbejdssko.
 

Hejcos webshop

 

 

 

Rabat hos Lyreco

Ved at benytte den aftale Mediq Danmark har indgået med Lyreco, kan du som fordelskunde få store rabatter på dine kontorartikler, og få adgang til en lang række fordele.

 

Se her hvordan


e

 
Til top